Gratis quickscan voor je NOW-verklaring op Blended.law

Moet jij je NOW-tegemoetkoming gaan verantwoorden? Dan begrijpen we dat je niet precies weet welke verklaring je nodig hebt. Op blended.law kun je geheel vrijblijvend een quikscan doen in no-time ontvang je alle informatie die je nodig hebt, binnen een week weet je precies waar je aan toe bent.

Wat houdt de gratis NOW-quickscan in?

Met een quikscan ontvang je vrijblijvend advies over de verklaring die ingeleverd moet worden. Ook ontvang je een overzicht met de stand van zaken op dit moment. Doordat de quikscan geheel vrijblijvend is kom je niet voor onaangename verassingen te staan. Ook een voordeel van voor je NOW-verklaring op Blended.law

Voor wie is de gratis NOW-quickscan bedoeld?

Wanneer je als ondernemer een NOW-tegemoetkoming hebt ontvangen is het verstandig om een gratis quickscan te doen, zo weet je welke vaststelling je wil aanvragen wanneer je dit nog niet exact weet.

Wanneer heb ik de gratis NOW-quickscan nodig?

Wanneer je een NOW-bijdrage heb ontvangen maar niet weet welke verklaring je mee moet sturen is het verstandig om een gratis NOW-quickscan uit te voeren.

Hoe werkt de gratis NOW-quickscan?

Dit gaat heel simpel via een videocall of via de telefoon je wordt vrijblijvend op weg geholpen.

Wat is het resultaat van de gratis NOW-quickscan?

Na het doen van deze Quick scan weet je precies welke verklaring er mee gestuurd moet worden, ook is het duidelijk hoe je deze definitieve berekening moet aanvragen. Eén van die verklaringen is de samenstellingsverklaring

Een helder financieel overzicht van de accountant

Wanneer je als ondernemer een voorschot van boven de 100.000 euro hebt ontvangen en je niet controleplichtig bent moet je een samenstellingsverklaring meesturen. Je bent controleplichtig als je een grote of een middelgrote onderneming hebt én de jaarrekening altijd door een accountant gecontroleerd wordt. Een samenstellingsverklaring is altijd beëdigd door een accountant. Bij blendend.law is een samenstellingsverklaring altijd tegen 1 vaste prijs

Voor wie is de samenstellingsverklaring bedoeld?

Dit is bedoeld voor een ondernemer die een NOW-voorschot heeft ontvangen en deze zou moeten verantwoorden. Een samenstellingsverklaring is verplicht wanneer je meer dan 100.000 euro aan voorschot hebt ontvangen, ook is deze verklaring alleen voor ondernemers die niet controleplichtig zijn.

Wanneer heb ik de samenstellingsverklaring nodig?

Deze verklaring heb je dus nodig wanneer jij je zult moeten verantwoorden. Ondernemers krijgen in totaal 38 weken de tijd om de definitieve vaststelling aan te vragen.

Hoe werkt de samenstellingsverklaring?

Wanneer je een korte kennismaking hebt gehad en de opdrachtbevestiging hebt ondertekend, gaat de accountant voor jou aan de slag. De informatie die jij hebt aangeleverd wordt bekeken en indien de accountant het ermee eens is wordt de samenstellingsverklaring opgesteld en daarna ondertekend.

Wat is het resultaat van de samenstellingsverklaring?

De aanvraag is binnen no time geregeld je ontvangt de samenstellingsverklaring van een accountant en deze kan je meesturen met de aanvraag van je definitieve vaststelling van de NOW. En zo regel je met gemak jouw NOW-verklaring op Blended.law