Taalcursus Duits 1 op 1, in groep of online

Ook al lijkt de Duitse taal veel op het Nederlands, toch is het nooit verkeerd om een taalcursus Duits te volgen. En waar kunt u dat nu beter doen dan bij een professioneel taleninstituut zoals EBC. Er zijn mensen die geen enkele moeite hebben om de Duitse taal foutloos te spreken en te schrijven. Behoort u niet tot die groep en vindt u het bijvoorbeeld lastig om de juiste uitspraak te doen en de correcte naamvallen te gebruiken dan reikt EBC Taleninstituut hierbij de helpende hand. Door vakkundige taaldocenten leert u binnen no time de Duitse taal te spreken. Zo staat u tijdens een vakantie bij onze oosterburen uw mannetje of voert u moeiteloos een zakelijk gesprek met een Duitse zakenrelatie.

Diverse mogelijkheden voor een taalcursus Duits

Hoe een taalcursus Duits van EBC gaat volgen ligt aan een aantal factoren. Soms is het gewenst dat u binnen afzienbare tijd de taal machtig wordt of moet bijspijkeren. Daarvoor is een spoedcursus Duits of een all-in taalcursus heel geschikt. Bij een spoed taalcursus Duits kunt een aantal dagen achter elkaar of met een tussenpauze de taal leren. Bij de all-in variant krijgt u in 5 dagen achter elkaar, zowel overdag als ’s avonds, privéles van één van de ervaren taaldocenten. Blijft u in deze tijden liever thuis of wilt u de taalcursus Duits vanaf uw werkplek volgen? Dan bestaat er de mogelijkheid voor een online, individuele taalcursus Duits. Deze wordt geheel op u als persoon afgestemd. Wanneer het gewenst is dat meerdere personen binnen een bedrijf de Duitse taal leren dan kan er op de door u gewenste locatie ook een training worden gegeven.

Voor wie is taalcursus Duits geschikt?

Voor iedereen, ongeacht of het bedrijfsmatig is of particulier is een taalcursus Duits geschikt. Of u het liefst klassikaal lessen volgt of individueel de cursus volgt waarbij u één-op-één begeleiding krijgt: bij EBC is het allemaal mogelijk. Samen met u wordt vooraf bekeken welke manier het beste bij u past en wat uw wensen zijn. Ook al heeft u geen talenknobbel, zelfs dan is het mogelijk om een taalcursus Duits te volgen. Er wordt volledig met u meegedacht waarbij u uw eigen tempo kunt aangeven.